Welcome to Software Testing Board


Software Testing Board is intended to act as a platform for Software Testing Professionals.

We have different sub-sites that can help you interact with Software Testing Professionals.

A tesztelés elengedhetetlen része a szoftverfejlesztésnek, és az online nyerőgép eknél ez azt jelenti, hogy ellenőrizni kell, hogy a játékok megfelelően működnek-e és hibamentesek-e. Amellett, hogy biztosítják a játékosok pozitív játékélményét, a pontos tesztelés segíthet a szoftver potenciális biztonsági réseinek azonosításában is. A fejlesztési folyamat során a minőség-ellenőrzés biztosításával a szoftvertesztelés hozzájárulhat ahhoz, hogy az ügyfelek biztonságos és megbízható terméket kapjanak. A tesztelés elengedhetetlen része a szoftverfejlesztési folyamatnak. A nyerőgépek sem különböznek egymástól. Valójában a pénznyerő automaták a létező egyik legjobban tesztelt alkalmazás. A tesztelés segít abban, hogy a szoftver megbízható és hibamentes legyen. Segít az esetleges biztonsági problémák azonosításában is. A végeredmény egy jobb, felhasználóbarátabb alkalmazás minden érintett számára.

Blogs

1. Blogs: We have users who are looking forward to sharing their thoughts, tips, and tricks about the framework, methodology, and tools with other users. Articles from them can be found on the user blogs site.

Q2A site

2. Questions and Answers(q2a) site: The Question and Answer site is the best way to interact with other professionals and get an answer to your queries. We have 1500+ professionals registered with us. We get 50+ average views of any newly posted question

video tutorials and hands on trainings

3.  Tutorials site(STB Tutorials): The tutorial site creates a platform for our users (Software Testing Professionals) to share their tutorials. This site contains various tutorials about tools, frameworks, products, methodology, and anything being used in the software testing industry.

Online meetups

4. Meetups site(STB Meetups): We organize a monthly online meetup through Google Hangout and YouTube. One of you will present their idea about software testing and you can interact with them with your queries. We usually get 150+ people live during the meetup.